Djurprint- en tidlös stil?

 

 

För de som klara av att bära upp dem, finns klädesplagg med zebra, tiger, giraff och leopardprint. Alla tycker inte om denna stil men vissa tycker så mycket om djurprintat tyg att de vill inreda hela sin bostad på det viset. Ett sådant exempel finns här. Detta är en tidning i Sundsvall som visar upp en lägenhet där det mesta går i djurets tecken.

55551794_thumbnail

Ofta förknippas den här stilen med medelålders, färgstarka kvinnor och måhända är den inte för alla och envar, men tycker man om det är det nog ganska roligt att få inreda fritt precis efter eget huvud och inte vara orolig över att man tar ut svängarna för mycket. Man ska snarare ta ut svängarna när det gäller djurprint, annars har det ingen effekt. Tänk att sjunka ned i den tigerrandiga soffan, iklädd en tigerrandig onepiece och mjuka tigertofflor. Som sagt, inte för alla, men don efter person.

Tröttnar man kan man byta till zebra eller leopardmönster.

Eftersom en av årets trender är natur, jordfärger och många växter, kan man smidigt kombinera den trenden med just djurprint. Vad är mer naturligt än djur?

Inred ditt vardagsrum i milda jordfärger mot en svagt gul tapet eller målad vägg. Placera din djurprintade soffa längs väggen, placera ett svart bord framför, ställ några bruna krukor på varje sida om soffan med små palmer, eller vassliknande gräs som sakta kan vaja bredvid soffan när du öppnar altandörren och en stillsam bris sveper in i rummet. Placera några gyllene ljuslyktor på bordet som du kan tända när höstmörkret sänkt sig utanför fönstret och sätt på tv:n, se en bra film medan du värmer dig under en djurprintad mjuk filt i soffan. Drick ett gott glas vin och ät lite ost och kex till filmen och du kommer uppleva hur avslappnad du blir i ditt sköna vardagsrum.

Är djurprint något du verkligen tycker om så tveka inte. Prova att inreda ett rum med denna stil. Det kanske inte är att rekommendera att ha det i hela bostaden men ett rum kan man absolut inreda på detta vis för att se om man gillar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *