Inred en matplats

En mysig matplats ger möjlighet att njuta av både god mat och goda samtal tillsammans med vänner och familj. Oberoende av om du har ett litet krypin i köket, en matplats i vardagsrummet eller en hel salong för ändamålet så är det värt att ägna tid och omsorg åt att hitta rätt inredning.

Inred för samtal och närhet

Under coronapandemin har många av oss tillbringat mer tid än vanligt hemma. Den närmsta familjen och vännerna har blivit ännu mer viktiga för oss och här spelar måltiden och matplatsen stor roll. Det är här vi träffas och diskuterar dagen som har varit. Inred gärna din matplats med utgångspunkt i mötet – här ska det vara rofyllt och mysigt!

Matplatsen ska naturligtvis samspela med resten av hemmet och inredningen men här, mer än någon annanstans, får umgänget med andra vara i fokus. Välj gärna bord i ett hållbart material som massivt trä och ägna extra tid åt att hitta bekväma och vackra matsalsstolar där du gärna sätter dig med ett glas vin eller äter frukost i morgonljuset.

Materialval som passar vid matplatsen

Under senare år har naturmaterial som trä, sten och rotting tagit allt större plats i våra hem. Det här är material som naturligtvis också passar bra vid matplatsen. Kombinera gärna med varma naturnära eller mörkare dova färger för att få till en ombonad känsla. Pricken över i:et blir en varm belysning, vackra textilier och ditt favoritporslin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *