Inredningstrender för badrum 2017

Inredning är något som många är intresserade av. Det är ett kul sätt att uttrycka sig på och visa sin personliga stil samtidigt som man förnyar och gör om i hemmet. Oavsett om man bor i lägenhet eller hus så kan det vara kul att fixa till det hemma. Vill man göra det snygg både ute och inne samtidigt som man är praktisk kan man satsa på markiser. beställ markiser stockholm till din bostad så får du ett skydd mot solen samtidigt som det blir en snygg detalj utomhus. Vill man inreda inne och lyxa till det så är badrummet ett bra ställe att börja på. Varför inte göra om det till ett eget litet hemmaspa?

Natursten ligger i fokus

Bestämmer man sig för att göra om i badrummet så finns det ett stort urval av stilar och material att välja mellan. natursten är nästa stora inredningstrend och gör sig otroligt snyggt i just badrummet. Det bidrar till en känsla av lyx och bidrar med en spakänsla. Natursten är något som har tilltalat människor i alla tider och fram tills nu är det marmorn som har varit i centrum. Det är ett hållbart material som klarar av vatten utan att åldras eller förstöras. Det fina med natursten är att det kan kombineras på en massa olika sätt. Nu på senare tid har vi sett stenen ihop med mässing och det blir både snyggt och rogivande. Förutom marmor har även den svenska kalkstenen börjat bli allt mer populär. Vissa köper även kalksten från utlandet men fokuserar då på en ljusare ton för att få till den svenska traditionella looken. Oavsett vilken sorts sten man väljer att fokusera på så kan man vara nästan säker på att det blir snyggt och hållbart.

Inred själv med hjälp av fantasin

Vill man inreda med natursten men inte är säker på vad man ska kombinera med så är trämaterial i lite mörkare nyanser ett hett tips. Det snyggaste resultatet får man om man kombinerar med ek eller acaciaträ. Det kan också bli snyggt om man väljer exempelvis mahogny eller körsbärsträd. Som sagt så väljer många idag att använda sig av detaljer i mässing eller brons som ger en väldigt trevlig helhetskänsla. Trots att dessa material kan kännas ganska industriella så blir de mycket varma och hemtrevliga i kombination med natursten och trä. Ibland kan det kännas lite dyrt om man har bestämt sig för en renovering, men mycket går att göra själv. Då får du även mer pengar över till att välja de material du vill ha utan att behöva kompromissa. Det gör att du i längden kommer att få ett mer hållbart resultat som du själv verkligen tycker om. Då blir det också mer prisvärt. Funderar du på en ombyggnad så ta en titt på den natursten som finns tillgänglig och lek med fantasin. Ett eget hemspa är kanske en dröm du kan förverkliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *