Köp smink på nätet: Spara pengar

Var alltid vaksam varifrån du handlar och glöm inte att leta efter rabattkoder på sajter som Coupii så att du kan spara in en liten peng. Var också flexibel och kolla runt på både svenska sajter, så som Donnabeatuy, eller sök dig utanför landets gränser och se vad alla nätbutiker har att erbjuda, på så sätt har du lättare för att jämföra priser och dra en egen slutsats av vad som är en bra deal och inte. Dock Dock gäller det att du hittar rätt produkt på rätt sajt för att det ska lämna sig att e-shoppa.

Man kan lätt lura sig själv om man t.ex. har surfat in på en utländsk nätbutik och hittat ett kanonerbjudande och så visar det sig att totalsumman blivit något helt annat när man har räknat in frakt och tullavgifter. Tänk på att om du beställer från nätbutiker utanför EU så brukar det uteslutande tillkomma någon form av tullavgift.

Jämför innan du handlar

En del produkter är lättare att handla på nätet, och det brukar vara de som inte är så beroende av viss längd eller färger eller liknande. Om man då tittar på make-up och liknande produkt kan det ibland vara avgörande med vissa nyanser om man ska köpa en viss färg. Därför är det alltid en bra ide att du tar dig till en butik först och provat dig fram vilken färg du är ute efter, då är det lättare att köpa en produkt billigare på nätet när du vet exakt vad du är ute efter och slipper gissa dig fram och bli besviken när något dimper ner i brevlådan som du från början inte var ute efter.

Är det så att du inte har möjlighet att gå in i en riktig butik och testa olika färger och måste välja en färg på datorn så bör du ha i åtanke att olika datorskärmar kan visa varierande färger och på olika sätt. I de här extrema fall när du är ute efter något känslig produkt så kan det vara bra att kolla på flera olika datorskärmar och jämföra.

Tills sist, se till att du kollar upp vilken typ av butik på nätet du har tänkt handla ifrån. Nätbutiken vi nämnde ovan är en känd och populär butik, men ska du handla från utlandet så är det viktigt att googla på butiker och se om någon har lämnat en recensionen eller omdöme om sidan. Du kan även leta efter ”Handla tryggt” certifikat som diverse svenska sidor har. Du kan även kolla om nätbutiken finns med på prisjakt.

Med de här tipsen i ryggen bör du inte ha några problem med att börja din jakt efter dina favoritprodukter och make-up artiklar.