Skapa spa-känsla i badrummet

Vill du ha den där härliga spa-känslan hemma i ditt eget badrum som när du befinner dig på en lyxig resort? Med enkla medel kan du få till den där mysiga och harmoniska känslan i ditt eget badrum. Det spelar ingen roll om du har ett litet eller stort badrum. Börja med att fylla badrummet med en massa lyxiga doftljus. Kombinera gärna med en lampa där du kan dämpa belysningen för att komma i rätt stämning. Placera ljusen strategiskt över hela badrummet och gärna i grupp. Du kan till exempel ställa de på en snygg bricka eller liknande.

Låt dina produkter stå på display

Något som också gör att du får lite äkta spa-känsla är att låta dina produkter stå framme på ett snyggt sätt. Välj gärna dina finaste flaskor och låt dem fungera som prydnader. Var dock försiktig så det inte blir för plottrigt och upplevs som stökigt. Komplettera med några fina gröna växter som ger en harmonisk känsla till hela badrummet. Om du inte vill hålla på och vattna dem kan du alltid välja plastväxter. Växter är verkligen ett kanontips om du vill snabbt vill kunna göra skillnad i rummet.

Handdukarna ska vara synliga

Det är typiskt att span har vita och krispiga handdukar som ligger framme. Om du vill ha spa-känsla hemma ska du alltså låta handdukarna vara väl synliga. Rulla gärna ihop dem och förvara dem på en öppen hylla eller i en snygg förvaringskorg. Det är också väldigt praktiskt att alltid ha dem nära till hands. Ha både stora och små handdukar tillgängliga så både du och dina gäster kan ta vad de behöver. Med dessa enkla detaljer är du på god väg att skapa ett badrum som är lite lyxigare och lite mysigare. Ett perfekt ställe att koppla av efter en lång dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *