Styla ditt hem

 

Aldrig har det väl funnits så många möjligheter för heminredning! Nu finns chansen att uppfylla de innersta drömmarna med lite inspiration från proffsen. Allt finns så lättillgängligt idag att var och en kan bli sin egen lyckas smed vad gäller den egna stilen i hemmet.

Tidningar och magasin formligen spottar ur sig mängder av tips om hur man på bästa sätt kan inreda sitt hem i olika stilar. Ett exempel är tidningen www.viivilla.se. Denna tidning ges ut till villaägare över hela landet. Tidningen är fylld med handfasta och bra tips för den händige som till exempel vill måla om i källaren, tapetsera sovrummet med en ny vilsam tapet eller organisera om i barnrummet.

Rendering of a Blue elegant interior with purple sofa and flowers

I denna tidning finns förslag på det stora och det lilla. De har tips på vad man behöver tänka på om man ska måla om, om man ska lägga golv, bygga ut, förvaring och badrumsidéer.

Är man en relativt ny husägare och inte så van vid att behöva ta tag i saker själv är det mycket bra om man läser på lite först. Till skillnad från de som bor i hyresrätt har ju villaägaren ett unikt läge att verkligen sätta sin egen prägel på det hus man bor i. Det viktiga är att man trivs och det gör man oftast bäst om man själv får bestämma över hur det ska se ut.

Äger man sin bostad har man också möjligheten att experimentera. Har man yngre barn kanske de vill inreda sitt rum till ett dockskåp eller på ett rymdtema, men tröttnar troligen efter några år. Då är det bara att göra om rummet igen. Förnyelse ger energi och det blir roligt att vara i rummet igen.

På www.expressen.se finns en avdelning som heter ”Leva & bo”. Här kan man läsa om tips och förslag till barnrummen från flera olika inredningsproffs. De visar också bilder från 20 olika barnrum, som inspiration till dig som funderar på att förnya barnens rum därhemma. Det allra roligaste är om barnen är så pass stora att de kan vara med och bestämma i processen och kanske också vara med och måla eller ordna saker i rummet. Då blir det hela en trevlig aktivitet ni gör tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *